Nieuws

Rotary Leerinstituut Nederland

Uitgegeven: 31-10-2018

Rotary International logo 

 

Afbeeldingsresultaat voor rli rotary
RLI Nederland
meer Kennis, meer Rotary
Aan de leden van de Rotaryclubs in District 1560
Beste Rotarian,
Altijd al meer over Rotary willen weten? Nieuwsgierig naar hoe andere Rotaryclubs georganiseerd zijn? 

Dit is je kans! Kom naar de leerzame training, waar je op een interactieve manier kennis, informatie en leidinggevende aspecten vergaart, gericht op Rotary in de breedste zin. Tijdens drie zaterdagen nemen ervaren Rotarians je mee in allerlei achtergronden van Rotary en interessante ideeën en voorbeelden van andere Rotaryclubs. Met als eindopdracht een praktische en creatieve groepsopdracht gericht op versterking van de club.
Iedere bijeenkomst staat op zichzelf en vormt een afgerond geheel. Het is echter wel aan te bevelen alle drie bijeenkomsten te volgen, in ieder geval binnen twee jaar. Na het volgen van drie trainingsdagen ontvang je tijdens een feestelijke afsluiting een certificaat.
De bijeenkomsten vinden plaats in hotel van der Valk-de Cantharel
Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn op de
zaterdagen 12 en 26 januari en 16 februari 2019
tijd: 9.00 – 14.00 uur (inclusief lunch) 
Op de website van het Rotary Leerinstituut (RLI) - www.rotaryleerinstituut.nl - vind je meer informatie en kun je je aanmelden. 

 

Dit schreven cursisten over hun RLI-ervaring: 
Afwisselend met veel interactie en humor!
Goede mengeling van theorie en praktijk!
-
Sterk, inspirerend en informatief!
Ben je van plan om jezelf actief op te stellen in de club en wil je graag meer weten over Rotary en ervaringen van andere Rotaryclubs opdoen? 
Wees er dan snel bij, want er is maar ruimte voor 25 deelnemers en vol is vol. 
De staf van ons district vindt deze cursus van dermate groot belang, dat zij heeft besloten om de kosten (€ 50,- per dag per persoon) in ieder geval dit jaar volledig voor haar rekening te nemen.
Wij zien je graag op de training, want wij samen maken Rotary!
Hartelijke groet, 
Paulus Jansen
Districtcoördinator RLI 

Terug


Clubbijeenkomst

Woensdag vanaf 18.00 uur
Tuindorphotel 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo
tel. 074-2910066

Oprichting

Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad is opgericht op 3 oktober 1990.

Wat is Rotary?

Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang.

Districten

Nederland heeft 7 districten die ieder rechtstreeks deel uitmaken van Rotary International. Rotary kent immers geen landenstructuur, maar een redelijk platte wereldwijde organisatie met districten en clubs. In totaal zijn er ruim 19.000 Rotarians in Nederland, verdeeld over circa 500 clubs.
Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad behoort tot district 1560. De districten zijn onderverdeeld in regio’s. Ons district 1560 heeft 7 regio’s. RHED zit in regio VII.