Programma

8 mei 2019 - UIT - bedrijfsbezoek WINZA Enschede - afmelden tot ma 6-5-2019 12 uur

Uitgegeven: 16-11-2018

LET OP! Afmelden tot maandag 6 mei 2019, 12 uur.

Op woensdag 8 mei 2019 verwelkomt Michelle de Winter ons in de nieuwe showroom van WINZA. De showroom bestaat uit twee onderdelen, een presentatie voor de beschermhoezen voor outdoor gebruik en de andere helft is de testruimte voor onze nieuwste soort FIBC’s (bigbags). Hierover vertellen wij meer woensdag 8 mei.
 
Veel gevoelige groepen voedingsproducten worden getransporteerd en opgeslagen in FIBC's (bigbags). Het is daarbij steeds belangrijker om de bescherming en de houdbaarheid te vergroten, om afval en verlies van voedsel te verminderen en de kwaliteit te waarborgen. Daarom ontwikkelde Masterpack Group een concept Modified Atmosphere FIBC’s. Dit betekent het aanpassen van de luchtsamenstelling in big bags om te voorkomen dat ongedierte zich ontwikkelt en de houdbaarheid van belangrijke voedingsmiddelen verlengt.
 
Voordat wij de presentatie starten verzorgen wij een buffet.

De kosten € 17,50 per persoon graag deze avond afrekenen bij Michelle.
Betalen met PIN is mogelijk en heeft de voorkeur.
WINZA neemt de kosten voor de drankjes voor haar rekening.

Aanvang: 18.00 uur

Locatie:
WINZA B.V.
Het Wolbert 19
7547 RA  ENSCHEDE

Terug


Clubbijeenkomst

Woensdag vanaf 18.00 uur
Tuindorphotel 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo
tel. 074-2910066

Oprichting

Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad is opgericht op 3 oktober 1990.

Wat is Rotary?

Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang.

Districten

Nederland heeft 7 districten die ieder rechtstreeks deel uitmaken van Rotary International. Rotary kent immers geen landenstructuur, maar een redelijk platte wereldwijde organisatie met districten en clubs. In totaal zijn er ruim 19.000 Rotarians in Nederland, verdeeld over circa 500 clubs.
Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad behoort tot district 1560. De districten zijn onderverdeeld in regio’s. Ons district 1560 heeft 7 regio’s. RHED zit in regio VII.