Programma

vrijdag 7 juni 2019 - Golf voor Ervaringsmaatjes

Uitgegeven: 12-04-2019

Waerde clubgenoten,
 
Het is bijna zover: vrijdag 7 juni aanstaande is onze RHED-Fundraising Golfdag 'Golfen voor Ervaringsmaatjes' bij de Golf- und Landclub Ahaus.

Ruim 50 golfers aan de start! De voorbereidingen zijn 'voll-im-gang'!!
Inmiddels is de startlijst nagenoeg compleet; nog een paar opgave(n) op het laatst – zoals het hoort.
 
WAT VERWACHTEN WIJ NOG VAN JULLIE

LUNCHPAKKETTEN BEREIDEN

Wanneer: vrijdag 7 juni om 07.00 uur
Waar: Moekotte, Twekkeler-Es 45 in Enschede
                                              
Peter Moekotte heeft wederom aangeboden om de lunchpakketten beschikbaar te stellen. Bravo!
Hiervoor zijn een aantal clubgenoten nodig om deze vrijdagochtend vroeg samen te stellen.
Graag aanmelden bij Peter: peter.moekotte@gmail.com of 06-22487874   

 
GASTVROUW-MAN in AHAUS

Wanneer: vrijdag 7 juni vanaf 09.00-09.30 uur
Waar: Golf- & Landclub Ahaus, Schmäinghook 36, D-48683 Ahaus (let op; niet in Ahaus, maar nabij Altstatte)  www.glc-ahaus.de
 
Dit jaar heeft Anneke Zijderveld weer de leiding over de ontvangst van onze gasten in Ahaus. Vanaf 10.00 uur verwachten wij dat de eerste spelers zullen arriveren.
Naast ontvangsttafel, dienen ook de lunchpakketten te worden klaar gezet, de gasten attenderen dat ze een lunchpakket kunnen krijgen, de score-kaarten uitdelen en elke speler vragen of ze mee-eten met het diner (er zijn altijd een aantal die niet mee-eten en dat scheelt in de kosten en komt dus ten goede aan ons goed doel!)
Daarnaast voorzien wij de spelers tijdens hun golfronde enkele keren van hapjes. Hiervoor is het gewenst dat er iemand met Anneke kan meerijden in de golfkar.
Dus 1-2 clubgenoten graag aanmelden bij Anneke Zijderveld: 06-51285238 of zijdeblom@gmail.com  
 
 
PRIJZEN

Wanneer: ZO SPOEDIG MOGELIJK aanmelden
Wie: clubgenoten die mogelijk – vanuit hun bedrijf – een mooie prijs beschikbaar stellen voor de Golfers op onze Golfdag. (1e 2e 3e prijs Heren / 1e 2e 3e prijs Dames / beste Flight / Longest Drive Heren – Dames / Neary Heren – Dames  etc.)
We kunnen wel fraaie prijzen gebruiken!
Graag aanmelden bij ondergetekende.


BORREL - DINER

Ook jullie kunnen meedoen met de Borrel-Diner-Presentatie-Prijsuitreking. Deze is vanaf ± 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Kosten bedragen € 55,00 per persoon. Hiervoor ontvang je van ons een nota ter betaling. Uiteraard is een deel van dit bedrag voor het goede doel!
Graag aanmelding bij ondergetekende.


Graag jullie inzet om er met elkaar een meer dan fraaie dag van te maken met een goede opbrengst voor ons goede doel Ervaringsmaatjes.

Hartelijk dank,

Niels Versteeg en Harmen Kuipers
harmenkuipers@hypotheekvisie.nl of 06-51145214

Terug


Clubbijeenkomst

Woensdag vanaf 18.00 uur
Tuindorphotel 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo
tel. 074-2910066

Oprichting

Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad is opgericht op 3 oktober 1990.

Wat is Rotary?

Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang.

Districten

Nederland heeft 7 districten die ieder rechtstreeks deel uitmaken van Rotary International. Rotary kent immers geen landenstructuur, maar een redelijk platte wereldwijde organisatie met districten en clubs. In totaal zijn er ruim 19.000 Rotarians in Nederland, verdeeld over circa 500 clubs.
Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad behoort tot district 1560. De districten zijn onderverdeeld in regio’s. Ons district 1560 heeft 6 regio’s. RHED zit in regio VI.