Golfen voor WOPiT - vrijdag 5 september 2014

 

 

Elk jaar kiest de Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad een goed doel waarvoor fondsen bijeengebracht worden. De ene keer dichtbij huis, een andere keer veraf.

Voor 2014 hebben wij als doel het bekostigen van de keuken in de nieuwe vestiging van de stichting WOPiT in Borne.

Wat doet de stichting WOPiT?

Wopit is in 2006 opgericht als ouderinitiatief. In 2011 is het eerste project van 16 woningen gerealiseerd aan de Dieselstraat in Hengelo. De ondersteuning van de bewoners is dermate effectief dat het bestuur heeft besloten om op andere plaatsen in Overijssel gelijksoortige projecten te realiseren.
Bewoners worden niet gepamperd, maar door professionals aangemoedigd hun leven weer op te pakken en op een zo goed mogelijk niveau weer deel te nemen aan de maatschappij. Afhankelijk van de mate van de blijvende schade die de ziekte heeft aangericht is het zelfs mogelijk om naar een betaalde baan te groeien.
Wopit is bijzonder succesvol in het opleiden van ervaringswerkers. Zo zullen geselecteerde bewoners van Hengelo straks als ervaringsdeskundige worden ingezet voor het begeleiden van de bewoners in Borne en andere locaties. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.wopit.nl.
Met de opzet van een zeer exclusieve golfdag verenigen wij als Rotaryclub het nuttige met het aangename! Wij benaderen een beperkt aantal bedrijven/relaties waarvan we weten dat zij de golfsport een warm hart toedragen. En waarvan we durven in te schatten dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook hoog op de agenda staat.

En daarom nodigen wij u uit om met collega’s en/of relaties deel te nemen aan een fantastisch golf-evenement op vrijdag 5 september 2014 te Ahaus: Golf- und Landclub Ahaus

U kunt een flight kopen (4 personen) voor € 750 of ½ flight voor € 400.
Bij afname van een hele flight bent u automatisch hole-sponsor en krijgt u een vermelding op het scorebord.

Uiteraard is het een all-inclusive formule: green fee, eten, drinken, netwerken en bovendien een prachtige prijs voor het winnende team!!

Help de stichting WOPiT: doe mee!

Met uw deelname maakt u de aanschaf van een nieuwe keuken in de centrale ruimte mogelijk voor de vestiging in Borne.

'Samen boodschappen doen, eten bereiden, de maaltijd gebruiken en afruimen is een onderdeel van het herstelproces.'

Bovenstaande informatie kunt u ook lezen in de flyer. Klik hier om deze te openen.


Klik hier om te zien wie u al voor is gegaan.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier Golfen voor WOPiT 2014.


Locatie: Golf und Landclub Ahaus, Schmainghook 36, D-48683 Ahaus.


PROGRAMMA
•   Ontvangst vanaf 10.30 uur; uiterlijk aanwezig om 11.00 uur
•   Aanvang wedstrijd over 18 holes 11.30 uur (“Kanonen-Schuss”)
•   Spelsoort Stableford
•   Na wedstrijd borrel in Clubhuis van de GLC-Ahaus
•   Diner – Prijsuitreiking vanaf 18.30 uur tot, naar verwachting 20.30 uur


Aanmelding graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk maandag 1 augustus 2014
bij voorkeur per e-mail: Niels Versteeg, info@leverink-assen.nl  (gsm 06 51 82 76 38)

Wij hopen u (wederom) te mogen begroeten op een sportieve, zonnige golfdag met een goede opbrengst voor de Stichting WOPiT!


Clubbijeenkomst

Woensdag vanaf 18.00 uur
Tuindorphotel 't Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo
tel. 074-2910066

Oprichting

Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad is opgericht op 3 oktober 1990.

Wat is Rotary?

Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self ofwel dienstbaarheid boven eigenbelang.

Districten

Nederland heeft 7 districten die ieder rechtstreeks deel uitmaken van Rotary International. Rotary kent immers geen landenstructuur, maar een redelijk platte wereldwijde organisatie met districten en clubs. In totaal zijn er ruim 19.000 Rotarians in Nederland, verdeeld over circa 500 clubs.
Rotaryclub Hengelo-Enschede Dubbelstad behoort tot district 1560. De districten zijn onderverdeeld in regio’s. Ons district 1560 heeft 6 regio’s. RHED zit in regio VI.